Sunday, March 22, 2009

Klassträff 1947-års modell inlägg Nr 5



Ni känner väl igen era gamla skolkamrater, Bertil, Tommy, Bosse och Gunnel på kökssoffan i Lyckene. Andra träffen inför sommaren, det lutar förresten åt sista lördagen i juni månad, men vi återkommer med datum och program lite senare i en inbjudan. Men lite hjälp behöver vi med att få kontakt med några som vi ej lyckats nå än. Så är det någon som vet vart; Hans och Håkan Larsson finns, eller han till vänster om mig på skolkortet från Ella Hanssons klass, jag vill minnas att han heter Kjell men är osäker, så hör av er. Vi letar även efter Hans Albin, det finns enligt eniro fyra st i Sverige. Den som jag tror det är har jag sökt på telefonsvarare men ej hört av än.
Hör gärna av er med ideér över huvud taget angående program eller annat som ni tänkt på, antingen här på bloggen eller ring 0570-32419.
Häsningar Bosse .

6 comments:

Brith said...

Hej!
Ni är er helt lika från skoltiden!
Er kan man väl inte missa, trts mindre hår och ny hårfärg.
I Gävle snöar det igen, vilket bakslag på våren när man precis sett de första krokusarna!
Hälsningar Brith

bosse said...

Hej Brith!
Nu var du allt bra snäll, men det är klart, vi som blev kvar på trakten möts ju ibland och då kan vi se att vi ser ut precis som förut. Ingen skillnad sen sist vi sågs alltså.
Här har också kommit 1 dm snö under natten så våren tar nog lite paus en stund. Annars har koltrasten och bofinken anlänt så lite vårlåt börjar så sakta träda fram. Ja vårn ja, ja vårn ja, tjong fadeladeli, dä ä e fina ti.. skrev Fröding och det får man väl hålla med om.
Hälsningar Bosse

Ulf P said...

Känner allt igen er alla fyra, trots lite extra hårväxti ansiktet på Bosse och Tommy.
Vilken kul idé med en klassträff efter 50 år. Det var väl 1959, efter 6:e klass, som en del av oss skildes åt i skolgången.
Hälsningar Ulf i Göteborg.

bosse said...

Hej Ulf!
Roligt att du känner igen oss, får hoppas att inte vi står som fågelholkar bara när vi möts. Det är faktiskt väldigt kul att ordna för den här träffen också. De allra allra flesta ser fram emot det här med stor spänning och man får roliga samtal från många håll utifrån landet.
Hälsningar Bosse

farmor said...

Tack för senasr Bosse och Margareta. Det var kul att få komma till Lyckene och gå husesyn i ert hemtrevliga och mysiga hem.
Och våfflorna satt inte heller fel.
Vi ses nästa vecka här hos mig.
Hälsningar
Gunnel

bosse said...

Hej Gunnel!
Ser fram emot det, och nu börjar det arta sig. Har emellertid inte fått något napp på Hans och Håkan L än och inte heller Hans Albin och Kjell Andersson. Så är det någon som vet, hör av er.
Hälsningar Bosse